2018. a Családok éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szerveznek. A cél, hogy világrekordot döntsenek. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd pontban 11.00 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emelik föl a gyermekeket.

Céljuk, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa. A budapesti eseményen műsorvezetőként ott lesz Istenes Bence, Csobot Adéllal és közös gyermekükkel.

Az esemény 2018. március 11-én (vasárnap délelőtt) kerül megrendezésre Budapesten és az alábbi településeken: Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca

A szervezők szeretnék, ha minél többen összejönnének ezen a napon és megmutatnánk, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. Gyere, hozd el kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod, unokád vagy bármilyen más gyereket!

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Találkozzunk március 11-én és állítsuk fel közösen az egyszerre felemelt gyermekek világrekordját!

Forrás: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom