Stratégiai partnerségekhez és brüsszeli benyújtású pályázatokhoz kapcsolódóan nyújtanak segítséget a pályázóknak. Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett stratégiai partnerségek és centralizált pályázattípusokhoz (Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek, Erasmus Mundus közös mesterképzések, Jean Monnet pályázatok) kapcsolódóan pályázatíró szemináriumokat szervez. A rendezvényeken áttekintik a pályázatok megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatják a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszolják a pályázók kérdéseit.

Felsőoktatási centralizált pályázatok pályázatíró szeminárium

Közös mesterképzés kidolgozását és bevezetését tervezik? Európán kívüli partnert fejlesztő ötletük van partnereikkel? Nagy ívű projekt keretében tervezik a munkaerőpiac és a felsőoktatás együttműködését? Európai Uniós témájú területen tevékenykednek és nyújtanának be pályázatot? Jelentkezési határidő: 2018. január 11.

Felsőoktatási stratégiai partnerségek pályázatíró szeminárium

Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát integrálni? Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerő-piaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik partnereikkel? Van egy innovatív oktatásfejlesztő ötletük? Jelentkezési határidő: 2018. január 23.

További részletes információk a Tempus Közalapítvány honlapján olvashatóak.